Стопы линии Тритон

Мобильность была основная задача при разработке линии Triton . Цель заключалась в разработке протезов нижних конечностей, которые предлагают отличную поддержку для повседневного использования и отдыха. Работая вместе с пациентами, линия Triton была разработана с целью лучшего удовлетворения потребностей активного образа жизни. Благодаря своим инновационным дизайном, вся линия Triton подходит для широкого спектра использования в повседневной жизни.

Найважливішими відмітними ознаками стопу Triton 1C60 з карбонового волокна є її легка конструкція та унікальні композиційні функціональні елементи, які дозволяють пацієнтам 3-го або 4-го рівня активності легко пересуватися у звичайних побутових умовах та брати участь у таких заходах, які пов'язані з підвищеним витратою енергії.

Докладніше

Основними характеристиками стопи Triton 1C60 з вертикальним амортизатором є легкість конструкції та вбудований амортизатор із ротаційною функцією. Дана система дозволяє пацієнтам з 3-м і 4-м рівнем активності легко пересуватися у звичайних побутових умовах і брати участь у заходах, пов'язаних з підвищеною витратою енергії.

Докладніше

Найважливішими відмінними характеристиками стопи Trion 1C62 з карбонового волокна з системою Harmony є легкість конструкції та вбудований вакуумний насос Harmony з амортизатором і ротатором. Дана система дозволяє пацієнтам з 3-го або 4-го рівня активності легко пересуватися у звичайних побутових умовах і брати участь у заходах пов'язаних з підвищеною витратою енергії.

Докладніше

Найважливішими відмітними ознаками стопи 1C63 Triton Low Profile з карбонового волокна є її легка конструкція та унікальні композиційні функціональні елементи, які дозволяють пацієнтам 3-го або 4-го рівня активності легко пересуватися у звичайних побутових умовах і брати участь у таких заходах, які пов'язані із підвищеною витратою енергії.

Докладніше

Найважливішими відмітними ознаками стопи 1C64 Triton Heavy Duty з карбонового волокна є її легка конструкція та унікальні композиційні функціональні елементи, які дозволяють пацієнтам 3-го або 4-го рівня активності легко пересуватися у звичайних побутових умовах і брати участь у таких заходах, які пов'язані із підвищеною витратою енергії.

Докладніше

Мобильность была основная задача  при разработке линии Triton . Цель заключалась в разработке протезов нижних конечностей, которые предлагают отличную поддержку  для повседневного использования и отдыха. Работая вместе с пациентами, линия Triton была разработана с целью лучшего удовлетворения потребностей активного образа жизни. Благодаря своим инновационным дизайном, вся линия Triton подходит для широкого спектра использования в повседневной жизни.

Стопа Тритон 1C60 (ВИДЕО) 

Колінний модуль Genium X3 задає нові стандарти мобільності для людей з ампутацією на рівні стегна.
Колінний вузол Genium X3
Докладніше
Мобильность была основная задача при разработке линии Triton . Цель заключалась в разработке
Стопи лінії Triton
Докладніше
Біоелектрична система протезування при ампутації на рівні передпліччя та
NEW! BeBionic біоелектрична кисть
Докладніше
Для такого типу протеза верхньої кінцівки характер передачі зусилля йде зовнішнім
Тягові механічні протези для верхніх кінцівок
Докладніше