Колінний вузол Genium X3

Функція колінних вузлів має особливе значення у протезуванні. У фазі опори пріоритет має підкосостійкість, тобто вузол не повинен підкошуватися при наступі на п'яту. У фазі перенесення рух гомілки протеза має бути керованим.

Колінний вузол Genium X3

 

Перевершує очікування

Професії, які потребують значних фізичних зусиль, можливість пограти з дітьми або поплавати в басейні, спортивні активності, морські пригоди, а також ситуації, коли необхідний захист від води, пилу, бруду чи піску – ідеальні умови для демонстрації можливостей протезу Genium X3. Все це завдяки перевагам Genuim X3 – міцності, водонепроникності та корозійностійкості.

Ще кілька переваг Genium X3: спеціальний режим «ходьба-біг», що дозволяє легко перемикатися між ходьбою та бігом; біговий режим для занять спортом.

Система GeniumX3, володіючи унікальним поєднанням новітніх технологій, функціональності та інтуїтивного використання, де раніше Geniumвже встановив нові стандарти в протезуванні: індукційна зарядка, безпечна ходьба назад, рух сходами змінним кроком, динамічний контроль стійкості - пропонує набагато більше функціональності користувачам.

ПЕРЕВАГИ Genium X3

Водонепроникність

Водонепроникність та корозійна стійкість GeniumX3 вражає. Прийняття душу, заняття плаванням, ігри з дітьми в басейні або робота в умовах підвищеної вологості GeniumX3 відкриває нові можливості, які раніше не можна було навіть уявити.

Захоплення спортом

Стійкість чи швидкість... Біговий режим відповідає всім Вашим очікуванням. Його функціональність адаптована під рухи при заняттях бігом (збільшений максимальний кут згинання у фазі перенесення) та заснована на природних рухах. Переконливо, ефективно, яскраво!

Готовий до будь-якої ситуації

Рухаєтеся швидко чи повільно, піднімаєтесь сходами змінним кроком, максимально природно переступаєте перешкоди, безпечно стоїте або рухаєтеся назад - завдяки новітнім сенсорним технологіям Genium X3 здатний підлаштуватися до будь-якої щоденної активності. Він адаптується до різної ваги взуття та одягу. Genium X3 нарешті дозволив відчути стабільність людям із двосторонньою ампутацією на рівні стегна.

Більше можливостей

Більший термін роботи батареї Genium X3 з автоматичним «сплячим» режимом. Понад п'ять днів без підзарядки дадуть Вам неперевершену свободу.

Надійний протектор

Для того, щоб витримувати велику кількість випробувань у повсякденному житті, протектор виготовлений із міцного матеріалу, що покриває колінний шарнір.

Задайте питання або залиште коментар :

Ім`я
e-mail
Текст
Код

Колінний модуль Genium X3 задає нові стандарти мобільності для людей з ампутацією на рівні стегна.
Колінний вузол Genium X3
Докладніше
Мобильность была основная задача при разработке линии Triton . Цель заключалась в разработке
Стопи лінії Triton
Докладніше
Для такого типу протеза верхньої кінцівки характер передачі зусилля йде зовнішнім
Тягові механічні протези для верхніх кінцівок
Докладніше
Біоелектрична система протезування при ампутації на рівні передпліччя та
NEW! BeBionic біоелектрична кисть
Докладніше