Спортивні протези






Спортивні протези

Активні заняття спортом – важливий чинник для того, щоб залишатися здоровим та зберігати форму у сучасному світі. Оttobock виготовляє протези із вуглецевих матеріалів, які відповідають вимогам пацієнтів, які прагнуть вести найактивніший спосіб життя. Спортивні протези нижніх кінцівок виготовляються індивідуально, враховуючи особливості кукси, вік, рівень активності та вид спорту.
 
Просто спорт
Спеціальний спортивний протез, розроблений для професійних занять бігом, стрибками в довжину та висоту, а також метання списа. Надає можливість підтримувати себе у добрій фізичній формі навіть непрофесійним спортсменам. Допоможе Вам розвинути силу та витривалість, зміцнити здоров'я та прийняти новий виклик у житті.

 

ПЕРЕВАГИ

Зносостійкість
Спортивна стопа розроблена спеціально, щоб витримувати навантаження будь-якого рівня, незалежно, чи є професійним спортсменом, чи просто займаєтеся пробіжками у вихідні дні.
 
Універсальність
Ви можете вибрати будь-який варіант накладок для своїх тренувань – на доріжці, по пересічній місцевості за містом, по піщаній поверхні. Стопи випускаються різного рівня жорсткості, підбираються індивідуально.
 
Надійність та сила
Ви легко можете змінити швидкість руху під час бігу. Стопа не уповільнюватиме вас, коли ви прискорюєтеся, і забезпечить надійність під час активних поштовхів.
 
Спортивний колінний модуль

Спортивний колінний модуль повинен витримувати високі навантаження, що виникають та діють на протез під час бігу. Колінний модуль підтримує швидкі зміни в темпі бігу незалежно від інтенсивності тренування.

 
Надійний, легко керований, компактний, що має малу вагу – дизайн спортивного коліна – чудово підійде для занять спортом – від любителів бігу трусцом у вихідні дні, до професійних спринтерів. Колінний модуль має ручний замок безпеки під час розминки, розтяжки або інших активностей.

Спортивный коленный модуль 3S80

 

 

 

Стопа для спорту Challenger 1E95

Безпрограшний варіант для більшості видів спорту
Починаючи з розслабленого бігу парком і до спонтанних змін напрямів руху, таких як на баскетбольних майданчиках, а також бічних кроків при грі в теніс - зі стопою Challenger ви будете вражені безмежними можливостями при заняттях практично будь-яким активним видом спорту.
 
Стопа Challenger підходить для більшості моделей взуття з низьким профілем і поставляється зі змінними задниками для індивідуального регулювання.
 
Високий прогин зігнутої пружини забезпечує відмінну амортизацію, що необхідно при заняттях спортом на кортах чи спортивних полях та майданчиках з будь-яким покриттям. Базова пружина та регульована амортизація каблука забезпечують стабільність та контроль під час швидкого руху – при ходьбі чи стоянні.

 

 

Спортивна стопа 1E90

Спортивна стопа добре зарекомендувала себе на міжнародних та паралімпійських змаганнях як стопа першого вибору для визначних результатів. Легка вага стопи виділяє її на тлі аналогів. Пружинний дизайн дає високу відштовхуючу силу та низький коефіцієнт загасання, роблячи її ідеальною для бігових видів спорту. Стопа має шість різних рівнів жорсткості, забезпечуючи необхідний комплекс динамічних якостей для персональної манери бігу.

Спортивная стопа 1E90

 

Підошва-накладка на стопу

Два типи підошв-накладок забезпечують необхідне зчеплення різних видів поверхонь. Універсальна накладка з біговим протектором підходить для бігу різними поверхнями, тоді як шипована накладка використовується для швидкісних забігів на треку.

Подошва-накладка на стопу

 

 

 

Задайте питання або залиште коментар :

Ім`я
e-mail
Текст
Код

Стопа Taleo призначена для активних людей,
які проводять багато часу як у приміщенні,
так і
Стопа штучна 1C50
Докладніше
Для такого типу протеза верхньої кінцівки характер передачі зусилля йде зовнішнім
Тягові механічні протези для верхніх кінцівок
Докладніше
Колінний модуль Genium X3 задає нові стандарти мобільності для людей з ампутацією на рівні стегна.
Колінний вузол Genium X3
Докладніше
Одновісний гідравлічний колінний модуль з повністю
електронним контролем фази
3C60 Kenevo
Докладніше
Мобильность была основная задача при разработке линии Triton . Цель заключалась в разработке
Стопи лінії Triton
Докладніше