ЛАЙНЕРИ З ТЕХНОЛОГІЄЮ SKINGUARD

ЛАЙНЕРИ З ТЕХНОЛОГІЄЮ SKINGUARD

Фірмова група ОТТО БОКК – світовий лідер у виробництві ортопедичних виробів та засобів реабілітації. Кажуть, рух – це життя. Ми говоримо – ЯКІСТЬ ДЛЯ ЖИТТЯ, і робимо все, щоб Ви могли зберегти свободу рухів, активність та мобільність у будь-якій ситуації. Більше 90 років ОТТО БОКК є виробником інноваційних виробів, що виготовляються за найсучаснішими технологіями.

ЛАЙНЕРИ З ТЕХНОЛОГІЄЮ SKINGUARD

Високотехнологічна антибактеріальна добавка забезпечує захист лайнера та кукси від шкідливих бактерій та запобігає появі неприємних запахів.
 
 
Лайнер Trans Tibial SIL із технологією SKINGUARD 6Y75 пропонує:
 
 
-антибактеріальну добавку
-м'який силікон з шовковистою, приємною для шкіри внутрішньою поверхнею
-ефективну систему зниження поздовжнього розтягування в дистальній частині, що не має впливу на об'ємне розтягування
-надзвичайно гладке та зносостійке зовнішнє текстильне покриття сріблястого кольору
-м'яку дистальну чашку
 
 
Лайнер TransFemoral SIL з технологією SKINGUARD 6Y85 завдяки своїй високій поперечній еластичності лайнер адаптується до форми кукси. Інтегрована текстильна матриця перешкоджає поздовжньому розтягуванню, забезпечуючи високу надійність та керованість. Розтяг в об*ємі при цьому не обмежується.. Завдяки новій, шовковистій і приємній для шкіри внутрішньої поверхні зменшується тертя, що виникає, між лайнером і шкірою - особливо в області промежини. Лайнер рекомендований для пацієнтів з ампутацією стегна, з низьким або середнім рівнем активності.
 
 
Правильний вибір лайнера відбувається безпосередньо на огляді з фахівцем.

Задайте питання або залиште коментар :

Ім`я
e-mail
Текст
Код