УНІКАЛЬНІ МОЖЛИВОСТІ СРІБЛА на службі у наших пацієнтів! технологія SkinGuard®

Технологія SkinGuard® розроблена ф. Оtto Bock і вела в ортопедичну техніку першу антибактеріальну серію термопластів. Пластмаси SkinGuard® містять антибактеріальний присадку: срібло (Argentum).

 

Завдяки своєї природної бактерицидної дії срібло ось уже на протязі тисячі років застосовується в самих різних областях: у Стародавній Греції і Стародавньому Римі, а також в середні століття срібло використовувалося для дезінфекції води і зберігання їжі. До кінця XIX чтолетія срібло по одержало визнання як мікробіцид. З тих пір дієвість і безпеку цього металу піддалися найширшої перевірці.
 
Виготовлені по Техногологія SkinGuard®: культепрійонков, ортезів, сіліконових лайнерів та ін. Елементи виробів мають бактерицидну дію завдяки присадкам срібла. Пов'язані в виробі іони срібла ефективно протидіють цілому спектру патогенних бактерій і забезпечують відмінну переносимість при контакті зі шкірою.
 
Крім цього, антибактеріальну дію пластмас SkinGuard® запобігає утворенню неприємного запаху. Однак, необхідно недвозначно вказати на те, що технологія SkinGuard® не призначена для профілактики інфекцій.
 
Переваги технології SkinGuard®:
 
- ефективну і тривалу дію антибактеріальних пластмас за рахунок постійного виділення іонів срібла.
 
- дієвість щодо широкого спектра патогенних бактерій, таких як наприклад Staphylococcus aureus (грампозитивних) і Escherichia coli (грамнегативних),
 
- ефективне попередження утворення неприємного запаху
 
- відмінна переносимість шкірою
 
- успішне дерматологічне тестування (SGS Institut Fresenius GmbH, Німеччина)
 
- срібло не впливає на характеристики формування та фізичні властивості термопластів
 
ЯКІ ПРІНЦІН ДІЇ ТЕХНОЛОГІЇ SkinGuard®?
 
При контакті з молекулами води пластмаси SkinGuard® дуже повільно віддають іони срібла, що діють на бактерії як мікробіцид і інгібітор росту. Постійне виділення іонів срібла забезпечує єффектівное і тривалу дію антибактеріальних пластмас. У відповідності з методикою стандарту JIS Z 2801 в незалежній лабораторії було підтверджено зниження бактерій при використанні технології Skinguard®, а саме на 99,9% для штамів бактерії Staphylococcus aureus (грампозитивних) і Escherichia coli (грамнегативних).
 
Срібло не впливає на характеристики формування та фізичні властивості термопластів. Технологія SkinGuard® добре переноситься шкірою та екологічно нешкідлива.
 
Інформація графіка, яка показує, що ефект SilverShield Технологія має проти зростання бактерій.
 
Існують такі види продукції, які випускає Otto Bock за технологією SkinGuard®:
 
Педілін SkinGuard®, Термолін SkinGuard®, ортокріловая смола SkinGuard® і силіконові лайнери SkinGuard - це висока і довговічна ефективність антибактеріальних речовин, відмінна переносимість шкірою, ефективно запобігає утворенню неприємного запаху.
 
Логотип Skinguard® Технологія.
 
 
 
 
 
 
Мобильность была основная задача при разработке линии Triton . Цель заключалась в разработке
Стопи лінії Triton
Докладніше
Одновісний гідравлічний колінний модуль з повністю
електронним контролем фази
3C60 Kenevo
Докладніше
Біоелектрична система протезування при ампутації на рівні передпліччя та
NEW! BeBionic біоелектрична кисть
Докладніше
Колінний модуль Genium X3 задає нові стандарти мобільності для людей з ампутацією на рівні стегна.
Колінний вузол Genium X3
Докладніше
Стопа Taleo призначена для активних людей,
які проводять багато часу як у приміщенні,
так і
Стопа штучна 1C50
Докладніше